Fluitstudio Delft
Fluitiste - Riëtte Beumer

Riëtte Beumer studeerde van 1983 tot 1988 aan het Twents Conservatorium bij Ferenc Hutyra voor haar diploma "Docerend Musicus". Van 1987 tot 1989 was zij leerlinge van Abbie de Quant. In 1992 behaalde zij als leerlinge van Koos Verheul aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam het diploma "Uitvoerend Musicus".
Zij volgde masterclasses bij Trevor Wye (Engeland), Geoffrey Gilbert (U.S.A.), William Bennet (Engeland) en Peter Lukas Graf (Zwitserland).

Sinds 1992 vormt Riëtte Beumer samen met pianist en organist Christo Lelie een vast duo. Riëtte Beumer speelt ad hoc mee tijdens concerten van kamermuziekensembles en koren. Sinds 2008 is zij lid van het het Nederlands fluitorkest. Dit professionele projectorkest heeft de expressiemogelijkheden en het repertoire voor de fluit op een bijzondere manier weten te verrijken. Hiernaast is Riëtte Beumer redacteur van "Fluit", het tijdschrift van het Nederlands Fluitgenootschap.

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van een concert of muzikaal intermezzo? De vorm, inhoud en lengte kunnen in overleg worden vastgesteld. Riëtte Beumer bespreekt graag de mogelijkheden met u. Voor verdere informatie en boekingen kunt u contact opnemen.